خرید بلیط اتوبوس VIP چگونه انجام می شود؟
نوامبر 14, 2019قیمت بلیط اتوبوس شیراز تهران
نوامبر 26, 2019تاریخچه شرکت ولوو
شرکت ولوو توسط گابریلسن و همچنین یکی دیگر از کارمندان کمپانی اس کا اف، بنام گوستاولارسون تاسیس شده است. این ماشین به دلیل مقاومت در هوای سرد بسیار مناسب مناطق سردسیر است و توانایی حرکت بر روی یخ زدگی جاده ها را دارد. به طور مثال این خودرو، برای کشور سوئد که یک کشور سردسیر است بسیار مناسب است.
اولین محصول خارج شده از شرکت ولوو بنام OV4 در گوتنبورگ ساخته شده، که شرکت سازنده در آن شهر قرار دارد. پس از مدتی شرکت ولوو با صرف زمان و وقت کمی توانست محصول جدیدتری به بازار ارائه کند. مدل PV651 در سوددهی این شرکت نقش به سزایی داشت و موجب شد تا بتوانند موتور این خودرو را نیز، خود تولید کنند و نقش خوبی برای پیشرفت شرکت ولوو داشت.
این شرکت بعد از مدتی به فکر خودروهای ارزان قیمت افتاد و شروع به ساخت این خودروها کرد و به مرور زمان، خودرو p1800 را تولید کرد که جزو خودروهای اسپورت این شرکت بود و مورد تایید عموم مردم شد. بعد از طی زمانی نه چندان طولانی شرکت ولوو به یک خودرو ساز آلمانی به نام فورد واگذار شد. همچنین بعد از مدت زمانی فورد این شرکت را به شرکت چینی جیلی فروخت.
شرکت ولوو تولید کننده بزرگ
منظور از خودروهای سنگین، کامیون و اتوبوس است که شرکت خودرو سازی جیلی قسمت خودرو سازی آن را مدیریت میکند. بعد از فروش قسمت خودرو سازی به شرکت جیلی، پول زیادی به این شرکت رسید، که شرکای شرکت به فکر خرید اسکانیا یکی از پیشتازان سوئدی تولید کامیون افتادند. ولی اتحادیه با این موضوع موافقت نکرد و این شرکت بخش تجاری رنوی فرانسه و کامیون ساز آمریکایی ماک ترانس را خریداری کرد. به این صورت که در قبال خرید قسمت تولید کامیون شرکت رنو، شرکت رنو نیز ۲۰ درصد از سهام AB ولوو را خریداری کند.
این شرکت به تولید کامیون، تریلی، اتوبوس، تجهیزات ترابری و سازه ای، سامانه های پیش رانش دریایی و صنعتی، قطعات هوا فضا و خدمات مالی پرداخته است.
تا اکنون اسم ولوو تراکس را شنیده اید؟
ولوو تراکس به تولید قدرتمندترین خودرو جهان میپردازد و یکی از تولید کننده های بزرگ کامیون سازی در جهان است. ولوو محصولات متنوعی تولید کرده است که بسیار مورد توجه، در همان دوره شده که میتوان به مدلهای ۹۶۰,۷۶۰,۲۶۴,۱۶۴,PV60و S90 اشاره کرد. همچنین بعد از خودرو اسپرت XC90، این شرکت سری جدید که لوکس تر و شیک تر از مدلهای قبلی است را با نام S90 تولید کرده و روانه بازار کرد. مدل قبلی مدل S 80 سدان است که نتوانست مدت زیادی در بازار فروش ماندگار باشد و این فروش کم، منجر به تولید طرح جدیدتری شد.
اولین حضور ولوو در ایران
در سال ۱۹۳۴ ولوو به ایران وارد شد. در اولین خرید، کشور ایران از شرکت ولوو سه کامیون خریداری کرد. شرکت رنا که خدمات پس از فروش محصولات سایپا را بر عهده دارد از اولین شرکای این شرکت در ایران بود و با مونتاژ سری N شروع به کار کرد. به مرور زمان این شرکت توانست از گروه زامیاد سهام خریداری کند و به تولیدات محصولات خود بپردازد.
همچنین این شرکت تولید سری F را با مشارکت شرکت ایران کاوه شروع کرد و به مرور زمان و در سالهای اخیر به تولید مدلهای FM/FHNH در ایران پرداخته است. خبرهای جدیدی که از شرکت ولوو در سوئد منتشر شده، بر این قرار است که در پی ساخت ماشینی ضد مرگ هستند. به این صورت که استفاده از ماشین های سدان و یا شاسی بلند ولوو به هیچ وجه منجر به مرگ و میر در تصادفات و جراحات عمیق نمیشود.
مدل اف اچ پر تیراژترین سری کامیون های ولوو است. ولوو اف اچ در حال حاضر دو مدل دارد FH13و FH 16 مدل FH 16 برای بارهای سنگین استفاده میشود و قدرت موتور بالاتری نسبت به مدل FH13 دارد. شکل ظاهری ولوو در عین زیبایی، از نمایش قدرت و خشن بودن آن نکاسته است. همچنین داخل کابین این خودرو امکاناتی مانند سیستم GPS و سیستم صوتی تصویری، صندلی تمام بادی، سیستم تعلیق بادی کابین، شیشه بالابر و آینه برقی، یخچال، دریچه سقفی و امکانات دیگر وجود دارد که برای راننده راحتی را در طول سفر به ارمغان می آورد. مدل FH 500 از مدلهای قوی است که در ایران تولید میشود. خانه هوشمند
اتوبوس ولوو
پل استار بخش اسپرت ولوو است که در سالهای اخیر به صورت خودرو های الکتریکی تولید میشود. خودرو های پل استار، رقابت تنگاتنگی با سری ماشین های BMV وAMG و مرسدس بنز و سری s آئودی دارد. همانطور که در اول مطلب گفتم این شرکت در کنار تولید خودرو های سواری و کامیون و تریلی به تولید اتوبوس نیز میپردازد. حال در مورد اتوبوس های ولوو صحبت میکنیم.
تنوع اتوبوس بسیار بالا رفته و میتوان از انواع اتوبوس به اتوبوس های شرکت های اسکانیا، مرسدس بنز، ولوو، هیوندای، رنو، اتوکار ترکیه و … اشاره کرد. خدمات پرستاری
اتوبوس های شرکت ولوو در مدلهای B12, B7, B9 هستند که در جاده ها مشاهده میشود و درصدد ساخت مدل جدیدتری با مدل B11 هستند که سرآمد دیگر مدل هاست. در اکثر پایانه ها شما میتوانید مدل B9R را ببینید که مسافرها و طرفداران خود را دارد که آن را برای مسافرت های خود بر میگزینند. ما در ایران شش مدل اتوبوس مسافربری داریم.
شباهت های اتوبوس های شرکت ولوو با دیگر اتوبوس ها
این اتوبوس ها با دیگر اتوبوس های دیگر دارای شباهت هایی هستند که تقریبا در همه اتوبوس ها یکسان است. مانند :دو مانیتور DVD Player ,LCD, آمپلی فایر مجهز به میکروفون، سپر جلو باز شو برای دسترسی به بکسل بند، دوربین دنده عقب، شیشه ها و آینه های برقی، چراغ های سقفی و راه پله ها و… این موارد با تفاوت های جزئی در همه اتوبوس ها یکسان است. همچنین طرح و ظاهر اکثر اتوبوس ها به هم شباهت دارد بجز در نقاشی ها و چیز های جزئی دیگر. سئو
اتوبوس های ولوو دارای داشبورد کوچکتری هستند و به راحتی راننده به ترمز دستی، شیشه بالابر ها، کولر و بخاری دسترسی دارد اما پلت فرم زیرین این اتوبوس با دیگر اتوبوس ها فرق چندانی ندارد. یعنی جایگاه خوابی که در اتوبوس ها تعبیه شده است، یکسانند و فاصله بین دو محور نیز تفاوت چندانی با دیگر اتوبوس ها ندارد و شباهت بارز این اتوبوس ها با دیگر اتوبوس های مسافربری در مخزن سوخت است که در همگی آنها در جلو تعبیه شده است.
تفاوت ها
ولوو با داشتن یک دماغه ذوزنقه ای، قیافه و ظاهر خشنی نسبت به دیگر اتوبوس ها دارد. همچنین دارای چراغ های یک تکه در جلو خودرو است. در مدل B9 این اتوبوس میتوان به پر نور بودن چراغ های آن اشاره کرد. شیشه های جانبی این اتوبوس ها از نوع دو جداره چسبی است و ستون ها و سقف آن بسیار مقاوم است و استحکام بالایی دارد.
صندلی راننده چرخشی است و راننده به راحتی میتواند به سمت راست خود بچرخد. به غیر از صندلی راحتی که در اختیار راننده است سایر صندلی های این اتوبوس هم، بسیار راحت هستند و آسایش را به همراه دارند. اتوبوس های ولوو پدالهای کوتاه تری دارد و دیگر نیازی به استفاده از کروز کنترل در طول سفر نیست. زیرا استفاده از آن سفری خسته کننده را برای راننده اتوبوس در پی خواهد داشت.
به خاطر استحکام و مقاومت سقف و ستون، در اتوبوس سر و صدا کمتر وارد سالن اتوبوس میشود و مسافران را اذیت نمیکند و حتی اگر در انتهای اتوبوس و یا نزدیک پیشرانه نشسته باشید هم نفوذ صدا نسبت به سایر اتوبوس ها کمتر است و در آرامش هستید. همچنین صندلی مسافران در سالن اتوبوس بسیار راحت است و موجب آسایش مسافران میشود.
اتوبوس های ولوو B9R از پیشرانه ۹٫۴ لیتری شش سیلندر مجهز به سیستم های توربو شارژ و اینتر کولر بهره میبرند و دارای گیربکس اتومات هوشمند هستند که دارای دوازده دنده بدون کلاچ میباشد، که دسته دنده آن در کنار صندلی راننده تعبیه شده که حتی موجب زیبایی نیز شده است.
همچنین مکانیزم های فنی این اتوبوس شامل کنترل سوخت الکترونیکی EMS2, عملکرد پروانه رادیاتور هیدرولیکی با مخزن و خنک کن جدا گانه روغن و کنترل الکترونیکی دور فن، قابلیت ترمز موتور، دنده اضطراری دمای روغن، ترمز دیسکی، رطوبت گیر هوا و تنظیم اتوماتیک لنت ها و لنت بدون آزبست که با گیربکس از نظر عملکردی و نرم افزاری ارتباط دارد و سیستم تعلیق الکترونیکی و … است.
راننده های این نوع اتوبوس ها به دلیل خوش دست بودن و هندلینگ در طول رانندگی، آن را به دیگر اتوبوس ها ترجیح میدهند. همچنین به دلیل نرم تر بودن سواری این اتوبوس ها، در سر پیچ ها و دست اندازها عملکرد بهتری دارد. همچنین تکان ها به هیچ وجه به کابین ضربه وارد نمی کنند و این موضوع آرامش زیادی را برای مسافران به وجود می آورد.
همچنین نشانگر آب در سربالایی ها بالا نمیرود و با قدرت به راه خود ادامه میدهد. ولوو گیربکس ۱۲ دنده دارد که دارای ثبات سرعت در سر بالایی و سرعت های زیاد است و رانندگی در شهر با این اتوبوس بسیار راحت است. زیرا نوع گیربکس و اتاق آن بهتر است. سرمایش آنها نیز از دیگر اتوبوس ها بهتر است و عملکرد بهتر و قویتری دارد.
پس میتوانیم به این نتیجه برسیم که این اتوبوس ها نسبت به اتوبوس های دیگر دارای سواری راحتتر و استحکام و امنیت بیشتر هستند و سفر با اتوبوس ولوو بسیار بهتر از مسافرت با سایر اتوبوس ها است.