وسایل ضروری در سفر با اتوبوس اجاره ای
آگوست 13, 2019بررسی انواع اتوبوس در صنعت اجاره خودرو
آگوست 18, 2019سیستم هوشمند تشخیص عابر پیاده شهرها را ایمن می کند.
در سیستم حمل و نقل شهری و جاده ای و همینطور در هنگام وقوع تصادفات، عابران پیاده آسیب پذیر ترین گروه به حساب می آیند. به همین دلیل سیستم هوشمند تشخیص عابر پیاده در وسایل حمل و نقل عمومی و دیگر وسایل بسیار بااهمیت است.
مرگ و میر عابرین پیاده و دوچرخه سواران ۲۶ درصد از کل مرگ و میرها را تشکیل می دهد. بر اساس برآورد اولیه منتشر شده توسط انجمن ایمنی بزرگراه ها در سال ۲۰۱۸ در ایالات متحده آمریکا ۶۲۲۷ عابر پیاده در تلفات جاده ای کشته شدند، این رقم در مقایسه با سال ۲۰۰۹ حدود ۵۱ درصد افزایش داشته است.
در سال ۲۰۱۷ در هندوستان، آمار دولت نشان می دهد، تعداد کشته شدگان از ۱۲۳۳۰ نفر در سال ۲۰۱۴ به ۲۰۴۵۷ نفر در سال ۲۰۱۷، ۶۶ درصد افزایش داشته است؛ رقم وحشتناک ۵۶ نفر در هر روز!
در همین راستا شرکت های ماشین سازی نظیر ولوو و هوندا این فناوری مهم را بر روی اتوبوس های خود نصب کرده اند تا قدمی در جهت ایمنی عابران و کاهش حوادث برداشته باشند.
امروزه به دلیل افزایش تصادفات رانندگی و خسارت های جبران ناپذیر تاکید بیشتری بر ایمنی مسافران و عابرین می شود, خوشبختانه به وسیله این دستگاه رسیدن به این امر نسبت به گذشته آسانتر شده است.
فناوری تشخیص عابر پیاده چگونه کار می کند؟
این سیستم در صورت نزدیک شدن عابر پیاده ودوچرخه سوار، از طریق صوت و نور به صورت خودکار به راننده هشدار می دهد.
فناوری تشخیص عابرپیاده به وسیله دوربین مادون قرمز هر لحظه محیط اطراف و نقاط کور اتوبوس را بررسی کرده و در صورت نزدیک شدن عابر پیاده و اشیاء مانند دوچرخه به وسیله الگوریتمی که برایش تعریف شده، با نور قرمزی راننده را مطلع می کند و اگر راننده واکنشی نشان نداد چراغ چشمک زن و زنگ هشدار به صدا در خواهد آمد. چنانچه خطر حادثه وجود داشته باشد ترمز اضطراری اتوبوس به منظور اجتناب از تصادف و کاهش خسارات فعال خواهد شد.
این سیستم دستیار مهمی برای راننده می باشد که با هدف جلوگیری از تصادف بین وسایل نقلیه با عابران پیاده و دوچرخه سواران به خصوص در هنگام شب برنامه ریزی شده است.
اگرچه وضعیت جوی نامساعد ممکن است مانع کارکرد صحیح این سیستم گردد.
اروپا یکی از پیشگامان این سیستم
افزایش تلفات جاده ای عامل مهمی برای تقاضا و توسعه سیستم های ایمنی پیشرفته است، از آنجا که مصرف کنندگان در مورد فناوری های پیشرفته ایمنی اطلاعات کسب می کنند، نشان از علاقه مندی آنها به بهبود سیستم های ایمنی حمل و نقل است.
کمیسیون اروپا تصویب کرده است تا سال ۲۰۲۱ تمامی خودرو ها باید به تجهیزات ایمنی مجهز شوند.
در ماه مارس ۲۰۱۹ موسسات اتحادیه اروپا در مورد اصلاح مقررات ایمنی توافق کردند که ممکن است بسیاری از اقدامات ایمنی خودرو را از سال ۲۰۲۲ در وسایل نقلیه کشورهای اتحادیه اروپا اجباری کند. انتظار می رود این طرح تا سال ۲۰۳۸ زندگی ۲۵ هزار نفر را نجات دهد و از صدمه دیدن ۱۴۰ هزار نفر جلوگیری کند، در راستای “چشم انداز صفر” که هدف آن به صفر رساندن تلفات و صدمات جدی تا سال ۲۰۵۰ است .
انتظار می رود آلمان با توجه به تمرکز روزافزون به ایمنی مسافران، پیاده ها و دوچرخه سواران و همینطور تقاضا برای سیستم های پیشرفته کمک به ایمنی یکی از بازارهای مهم این فناوری باشد.